Carpaccio van hertenvlees, verse vijgen, foie gras-schilfers, pijnboompitten.
Duo van ambachtelijke wildpatés, gekonfijte peer en kweepeer, geroosterd cramique-brood.
Gemengde kroketten met garnalen en parmezaan, gebakken peterselie.
Crème van mosselen en sint-jakobsschelpen, groenten à la nage.
*****
Wild zwijnfilet, gebakken spruitjes, guanciale, Grand Veneur-saus.
Gestoomde snoekbaars, bieslookpuree, langoustinecoulis.
Gebakken ossenhaas, huisgemaakte bearnaisesaus, aardappelstaafjes.
Parelhoenfilet met sinaasappel en gember, rösti-frietjes.
*****
Mousse van pure chocolade, gezouten boterkaramel, speculooskoekje.
Griekse yoghurt, verse vijgen, pecannoten en honing.
Bevroren nougat, rode bessen, coulis van citroenverbena.
Crème van lokale aspergesoep, brunoise van asperges, gerookte zalm
Duo van Kroketten (Grijze Garnalen & Parmezaan), Gebakken Peterselie
Zwaardvis Carpaccio, Gegrilde Courgettes, Grote Kappertjes, Vincentsaus
Lokale Witte Asperges à la Flamande en “Guanciale
*****
Gestoomde kabeljauwfilet, olijvenpuree, preiwok,
Coulis van zoete paprika
Gekonfijte Eendenbout, Thaise Mango en Groene Peper, Basmatirijst
Ossenhaas Béarnaise, Appel Allumette
Gebraden Lamsbout met Rozemarijn, Gehakte Bonen, Pommes Amandines
*****
Brusselse wafel, Aardbeien, Vanille ijs, Chantilly room
Blanc-Manger, Gekonfijte mango en basilicum, Coulis van rode vruchten
Huisgemaakt karamel roomboterijs, Destrooper koekje