Menu Gourmand voor 56,50€

Menu Gourmand voor 56,50€

+ €30,00 /pers.
all-inclusive formule: aperitief van het huis, ½ van wijn

+ € 15
voor de keuze van een tweede voorgerecht

Keuzes

Bisque van koninklijke kreeft in korst.

Duo van wildpaté, gekonfijte kweeperen en peren, geroosterd stokbrood.

Duo van kroketten met grijze garnalen en parmezaanse kaasfondue,

gepocheerd ei, grijze garnalen, pompoenpuree, citroenmousselinesaus.

*****

Varkensfilet, Grand Veneur-saus, puree van knolselderij, gestoofde witlof.

Gestoomde kabeljauwrug, stoemp van paksoi, romige kreeft.

Filet mignon van rundvlees, huisgemaakte bearnaisesaus, aardappelstaafjes.

Geroosterde lamsbout met rozemarijn, seizoensgroenten, aardappeltjes Amandine.

*****

IJs met gezouten karamel, brunoise van peren, speculaaskoekjes.

Huisgemaakte mousse au chocolat noir, stukjes witte chocolade.

Huisgemaakte citroentaart, coulis van rode vruchten.

Carpaccio van hertenvlees, verse vijgen, foie gras-schilfers, pijnboompitten.

Duo van ambachtelijke wildpatés, gekonfijte peer en kweepeer, geroosterd cramique-brood.

Gemengde kroketten met garnalen en parmezaan, gebakken peterselie.

Crème van mosselen en sint-jakobsschelpen, groenten à la nage.

*****

Wild zwijnfilet, gebakken spruitjes, guanciale, Grand Veneur-saus.

Gestoomde snoekbaars, bieslookpuree, langoustinecoulis.

Gebakken ossenhaas, huisgemaakte bearnaisesaus, aardappelstaafjes.

Parelhoenfilet met sinaasappel en gember, rösti-frietjes.

*****

Mousse van pure chocolade, gezouten boterkaramel, speculooskoekje.

Griekse yoghurt, verse vijgen, pecannoten en honing.

Bevroren nougat, rode bessen, coulis van citroenverbena.

Bisque van koninklijke kreeft in korst.

Duo van wildpaté, gekonfijte kweeperen en peren, geroosterd stokbrood.

Duo van kroketten met grijze garnalen en parmezaanse kaasfondue,

gepocheerd ei, grijze garnalen, pompoenpuree, citroenmousselinesaus.

*****

Varkensfilet, Grand Veneur-saus, puree van knolselderij, gestoofde witlof.

Gestoomde kabeljauwrug, stoemp van paksoi, romige kreeft.

Filet mignon van rundvlees, huisgemaakte bearnaisesaus, aardappelstaafjes.

Geroosterde lamsbout met rozemarijn, seizoensgroenten, aardappeltjes Amandine.

*****

IJs met gezouten karamel, brunoise van peren, speculaaskoekjes.

Huisgemaakte mousse au chocolat noir, stukjes witte chocolade.

Huisgemaakte citroentaart, coulis van rode vruchten.