Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Sauté van Zeeuwse Mosselen op Thaise of Roquefort wijze 24,00
  • Gestoofde kalfszwezerik, groene puntjes, shiitake, kalfsjus met salie. 34,00
  • Tataki van rode tonijn, Thaise asperges, crème van feta, chorizo, pistache 28,00
  • Buffala Buratta, Carpaccio de Coeur de Boeuf & Pesto Vert Maison 23,50
  • BBB Rundscarpaccio, Tonnato Saus, Grote Kappertjes, Radijs Brunoise 23,50

Hoofdgerechten

  • Zeeuwse mosselen : Marinières 28,50
  • OF: Witte wijn of Roquefort of Provençaals of Knoflookroom of Kerrie 32,50
  • Côte de Veau de Lait Rôtie, Tagliatelle Alla Putanesca 42,00
  • Huisgemaakte bouillabaisse, rouille, croutons, kaas (aan tafel geserveerd) 36,50
  • Achterkant van Schotse Zalm Ostendaise, Biologische Wortelpuree 29,50
  • Gebakken Australische Black Angus (+/-350gr) Huisgemaakte lucifer appels. 46,50