Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Lokale witte asperges: *Vlaamse stijl, Roquefort of vinaigrette 23,50
  • Gebakken eendenlever, gesauteerde witte asperges, crème van morillesoep 32,50
  • Saku rode tonijntartaar, Thaise mangobrunoise, Japanse dressing 27,50
  • Zwaardvis Carpaccio, Gegrilde Courgettes, Grote Kappertjes, Vissaus 22,50
  • Crème van lokale aspergesoep, brunoise van asperges, gerookte zalm 16,50
  • Echte Bretonse artisjok met mosterdvinaigrette van Meaux 16,50

Hoofdgerechten

  • Rode Tonijn: Mi-Cuit in een Sesamkorst, Basmatirijst, Gebakken Groene Asperges, Chimichurri Saus 36,50
  • Gebakken Australische Black Angus (+/-350gr), Appel Allumettes 46,50
  • Gestoomde kabeljauwfilet, groene olijvenpuree, Paksoi wok, paprika coulis 29,50
  • In de oven geroosterde Lamscarré, Pommes Amandine, Sauce Basquaise 37,00
  • Gekonfijte eendenbout, Thaise mango en groene peper, Basmatirijst 29,50