Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Lokale witte asperges: *Vlaamse stijl, Roquefort of vinaigrette 24,50
  • Gepocheerde ganzenlever, geroosterde witte asperges, crème van morilles 35,50
  • Saku Rode Tonijn Tartaar, Peer Brunoise, Japanse Dressing 25,50
  • Zwaardvis Carpaccio, Gegrilde Courgettes, Grote Kappertjes, Vissaus 22,50
  • Crème van lokale aspergesoep, brunoise van asperges, gerookte paling 16,50
  • Echte Bretonse artisjok met mosterdvinaigrette van Meaux 16,50

Hoofdgerechten

  • Rode tonijn: Mi-Cuit in een sesamkorst, biologische wortelpuree, gebakken groene asperges 36,50
  • Gebakken Australische Black Angus (+/-350gr), Appel Allumettes 46,50
  • Gestoomde kabeljauwfilet, gepureerde groene olijven, preifondue, paprikacoulis 29,50
  • In de oven geroosterde Lamscarré, Pommes Amandine, Sauce Basquaise 37,00
  • Gekonfijte eendenbout, mango en groene peper, ambachtelijke rösti 29,50