Facebook
Instagram
Facebook
Instagram
Seizoen
Suggesties
Menu Jazz
De Kaart
< Terug naar
Seizoen suggesties
Voorgerechten
Gesauteerde sint-jakobsschelpen, cantharellen, kreeftenemulsie
28,00
Sauté van mosselen à la Plancha Thaise stijl
23,50
Gestoofde kalfszwezerik, groene puntjes, shimeji, kalfssap met dragon
31,50
Bleu Blanc Belge Rundscarpaccio, Vitello Tonnato, grote kappertjes, radijsbrunoise
21,50
Gesneden lamstongen, Mimosa ei, Brunoise van augurken, Madeira saus
21,50
Hoofdgerechten
Zeeuwse mosselen : Marinière
29,50
Zeeuwse mosselen: Witte wijn OR Roquefort OR Knoflookcrème OR Kerrie
32,50
Gebraden Landes duif "Clamart style", Pommes Amandine
37,00
Black Angus Australië (+/-350gr), frietjes allumettes
44,00
Gestoofde Lamspoot, Gekonfijte Kersentomaten, Knoflook, Salie Jus
29,50
Huisgemaakte Bouillabaisse, geserveerd in de eetkamer
36,00
Home
Over Ons
De Kaart
BIB Menu
Suggesties
Business Lunch
Jazz Menu
Foto’s
Contact
Reservatie
Home
Over Ons
De Kaart
BIB Menu
Suggesties
Business Lunch
Jazz Menu
Foto’s
Contact
Reservatie
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u tevreden bent.
OK
Nee
Privacybeleid