Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Gesauteerde sint-jakobsschelpen, cantharellen, kreeftenemulsie 28,00
  • Sauté van mosselen à la Plancha Thaise stijl 23,50
  • Gestoofde kalfszwezerik, groene puntjes, shimeji, kalfssap met dragon 31,50
  • Bleu Blanc Belge Rundscarpaccio, Vitello Tonnato, grote kappertjes, radijsbrunoise 21,50
  • Gesneden lamstongen, Mimosa ei, Brunoise van augurken, Madeira saus 21,50

Hoofdgerechten

  • Zeeuwse mosselen : Marinière 29,50
  • Zeeuwse mosselen: Witte wijn OR Roquefort OR Knoflookcrème OR Kerrie 32,50
  • Gebraden Landes duif "Clamart style", Pommes Amandine 37,00
  • Black Angus Australië (+/-350gr), frietjes allumettes 44,00
  • Gestoofde Lamspoot, Gekonfijte Kersentomaten, Knoflook, Salie Jus 29,50
  • Huisgemaakte Bouillabaisse, geserveerd in de eetkamer 36,00