Suggesties &
Feestmenu.

25 december middag

Suggesties & feestelijk menu geserveerd op 25 december 's middags

Voorgerechten

  • Kreeftenpot en zeeduivelwangen, preifondue, kreeftenemulsie. 38,00
  • Gebakken warme worst uit Lyon, linzen op Madrileense wijze 24,50
  • Gebakken eendenlever "op Normandische wijze", cantharellen 29,00
  • Foie Gras uit Les Landes, gekookt in een doek, citrusgelei, geroosterd brood. 26,50
  • Gepocheerd ei, grijze garnalen, pompoenpuree, citroenmousselinesaus 23,50

Hoofdgerechten

  • Geroosterde fazant in een braadpan op Brabantse wijze (2 stuks) 68,00
  • Geroosterde fazant in een braadpan met Fine Champagne (2 stuks) 75,00
  • Gevulde tong met kreeftensalpicon, emulsie, pompoenpuree 46,50
  • Hazenfilet, Arlequin-saus, puree van knolselderij en peer in wijn. 38,00
  • Hertenfilet, peperroomsaus, amandelappels, gestoofde witlof 39,50
  • De echte Elzasser zuurkool met 5 soorten vlees, aardappelpuree. 35,00

Menu voor €75

Keuzes

Bisque van kreeft “Royale” in korst.

Duo van wildpaté, gekonfijte kweeperen en peren, geroosterd stokbrood.

***

Duo van kroketten met grijze garnalen en gesmolten parmezaanse kaas. Gepocheerd ei, grijze garnalen, puree van pompoen, citroenmousselinesaus.

***

Varkensfilet, Grand Veneur-saus, puree van knolselderij, gestoofde witlof.

Gestoomde kabeljauwrug, stoemp van paksoi, romige kreeft.

Geroosterde lamsbout met rozemarijn, seizoensgroenten, amandelappels.

***

IJs met gezouten karamel, brunoise van peren, speculaaskoekjes.

Huisgemaakte citroentaart, coulis van rode vruchten.